Sanatate „la pachet”, in trei pasi , prin presopunctura facuta de tine!

                                                 Draga prietene.

Acupuncture : China, Chinese medicine human body structure           Acupuncture : Man pointing at medical diagram Stock Photo         Acupuncture : Close-up of mannequins head used for demonstration of acupuncture

Dupa ultima aplicatie practica de saptamana  trecuta,  mi s-au pus mai multe intrebari in legatura cu acel micut aparat sub forma de stilou, aparatul presupunctor. Chiar ieri la o prezentare pe care am facut-o  unui grup de bulgari  aici in Creta,  multi s-au minunat de faptul ca doar in cinci minute ,

am reusit sa  fac pe unul dintre ei , sa se simta mult mai bine. Am actionat asupra catorva puncte de pe fata cu aparatul presopunctor si le-am redus starea de stress  iar la o doamna i-am luat durerea de cap “cu mana”.  Cum e posibil asa ceva? O sa afli si tu odata cu ei.

Asa cum ti-am promis in materialul anterior, astazi , iti voi face o scurta prezentare  despre o noua forma  mai dezvoltata, a metodei acupuncturii Chineze  si anume –noua generatie a “acelor magnetice”. Toate aceste informatii le-am luat fie din Internet din site-uri scrise in limba greaca sau in limba romana,  fie din carti,.

Poate ca o sa vrei sa ma intrebi,  de  ce am preferat tocmai acest aparat  sa ti-l prezint?

Am o multime de motive, mai ales ca eu pun accent pe rezultatele din practica:

–         se obtine rapid efectul dorit ;

–         scade surprinzator de rapid tensiunea arteriala ;

–         are o actiune antiimflamatorie si analgezica;

–         calmeaza fizicul si psihicul;

–         scade concentratia substantelor nocive din organism;

–         este comod si inofensiv;

–         nu are efecte adverse, este un aparat sigur, este ecologic;

–         in acest aparat sunt unificate urmatoarele  trei mecanisme curative: acupunctura traditionala chineza, presopunctura si  electropunctura;

–         are utilizare eficienta si in domeniul cosmetic prin utilizarea pietrei de Jad;

–         nu e nevoie de nici o sursa de alimentare;

–         poate fi utilizat de catre oricine, este usor,ideal ca marime-este de buzunar;

–         este un aparat utilizat in foarte  multe afectiuni ;

–         este simplu de manevrat, putand fi reglat unghiul de utilizare pana la 90 grade.

M-a incantat foarte mult faptul ca este  un aparat destinat uzului familial, nefiind necesar sa ai o diploma pentru a-l utiliza. La achizitionarea lui , primesti si documentatia cu toate punctele din organism pe care le poti accesa cu acest aparat.

De exemplu din schemele date,  am pus in practica prima data,  ceea ce am vazut inca din primele desene. Am vizualizat  punctele energetice care trebuiesc  activate in cazul insomniei, anxietatii, durerilor de cap, tonifierii generale,in reglarea digestiei, in cazul problemelor respiratorii si musculare.

Eu personal il folosesc  foarte mult in familie si la prieteni, in cazul durerilor de cap in special, la eliminarea stresului, dar si in cazul altor probleme. Pentru cei care stau mult timp la calculator in doua  minute de terapie la ochi ,  au o vedere mult mai clara.(Asta o testez la mine care stau multe ore zilnic la calculator!).  O doamna careia i-am facut sase sedinte  terapie la ochi , a renuntat sa mai poarte ochelarii pentru vederea la distanta.

Acum o sa ma intrebi,  cum se foloseste acest aparat?

Este foarte simpla utilizarea lui.

Pentru o anumita afectiune se preseaza cu forta asupra  punctul energetic ales,  folosind  varful magnetic al aparatului .  Efectuand in acel moment miscari circulare cu varful globului magnetic se activeaza magnetismul   “inactiv” , fapt ce permite obtinerea efectului optim. Fasciculul magnetic patrunde prin piele si activeaza punctul energetic, activand canalele energetice ale organismului uman  si imbunatatind microcirculatia.

Prin miscarile circulare , va apare o durere in continua crestere.  Vei tine varful magnetic la distanta de 1 mm de piele(practic va atige pielea) in dreptul punctului energetic activ(acolo unde a fost durerea). Vei face stimularea  prin impuls energetic  asupra punctului energetic,  apasand pe un buton lateral de pe aparat. Astfel se actioneaza asupra punctului energetic prin suprafata cutanata  si se propaga efectul curativ prin canalele energetice(numite si meridiane) de joasa frecventa.

In urma activarii acestui buton ,   cand varful magnetic este deasupra  punctului energetic in care a  fost simtita senzatia de durere, se obtine efectul analgezic si anestezic. Datorita acestui  mod de functionare . acest aparat rezolva inclusiv problemele de sanatate  care sunt specifice acupuncturii.

Utilizand acest aparat  se restabileste echilibrul energetic si armonia functiilor metabolice  in corp,   ceea ce conduce la recapatarea starii de sanatate.

Acest aparat suporta aproximativ 10.000 impulsuri si cu durata de actionare a fascicului magnetic de maxim 10 ani.

Dupa ce am data aceste informatii la prezentarea de aseara, toata lumea a ramas uimita referitor la  cate face acest  micut aparat!

Oricine are o problema de sanatate, poate sa ma apeleze,  caci ii voi impartasi cu drag din experienta mea.

Cumva ai folosit si tu un astfel de aparat ?

Ce parere ai despre toate aceste informatii ?

Daca ti-a placut  articolul, te rog lasa-mi un comentariu sau da un LIKE, SHARE.

Cu  prietenie, Mihaela

10 comentarii la „Sanatate „la pachet”, in trei pasi , prin presopunctura facuta de tine!”

  1. Buna Liviu!
   Daca doresti sa cumperi ca si client costa 100 $ pentru cei din interiorul tarii . Daca vei dori sa faci afacerea ta cu asemenea produse este ceva mai ieftin. Este insa un MLM foarte destept caci seamana cu cel de la afacerea cu masini. Adica toata viata cresti ca si valoare a punctelor valorice stranse . Si sunt foarte multe aparate de fizioterapie si medicamente naturiste.

   O zi buna, Mihaela

  1. Buna Georgeta!
   Pentru infrumusetare poti folosi si apa ozonata cu care poti face baie, poti spala rufele si nu numai.Pentru mai multe detalii am gasit un articol care-ti va fi de folos. Il poti citi aci
   O zi minunata iti doresc!
   Mihaela

 1. Draga mea, asa cum spui tu acest aparat este o adevarata bijuterie . Sa elimini energia negativa fara ajutorul medicului sau al pastilelor este fantastic .Wow…sanatate la pachet! De unde il pot procura?

  1. Buna Gabriel .
   Imi pare bine ca esti si tu aproape de natura! Asta e un punc comun si sper ca vom putea colabora!
   Iti trimit un mail cu alte detalii in afara celor pe care le-am postat la raspunsurile de pe site.
   Iti doresc mult succes!
   Cu prietenie, Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *