Afaceri

Invata  cum sa-ti faci o afacere pornind de la zero , la cursul MIB si vei fi un om implinit

 

Draga prietene ,

Vreau sa-ti  descriu principalele momente in drumul vietii mele, drum in care e posibil sa te regasesti si tu intr-o oarecare masura . Pana la finalul acestei povestiri, vei afla lucruri interesante pentru viitorul tau -informatii care daca sunt puse in practica iti schimba viata complet.Iti spun asta din proprie experienta. Iti descriu  pe scurt in urmatoarele randuri  povestea vietii mele:

Inca de  mica , mama dorea sa fiu un copil model. Ea fiind invatatoare , a tinut  foarte mult sa-mi insusesc anumite norme de conduita, ma dorea un copil dupa cum isi imagina ea la vremea aceea, ca e bine . Asa am  inceput scoala. Aici dorea sa am temele facute dupa modelul gandit de ea, atunci cand eu nu ma descurcam prea bine.De cele mai multe ori le faceam singura, eu fiind un copil foarte ascultator .

Intr-o  zi , de fapt era in prima saptamana din clasa a doua, s-a intamplat ceva care m-a schimbat complet. Eram la ora de matematica , cand domnul invatator ne-a controlat la temele pentru acasa. Nu am sa uit niciodata ,cum mi-a servit doua linii la palma , pentru motivul ca temele nu erau facute de mine si am luat si nota patru. I-am spus adevarul si a spus sa ma apuc de invatat , nu sa-mi faca altcineva temele. Daca nu stiu , le voi face la scoala in clasa. Il intereseaza ce gandesc eu , nu altii!

Eu , cu mintea mea de copil , ma intrebam cum a fost posibil sa iau linii la palma cand temele erau facute? A trecut primul an de scoala si eu aveam acelasi sistem de invatare, deoarece luasem premiul I.  Eu eram copilul care facea tot ce spunea mama, caci stiam ca-mi vrea binele. Am mers acasa si am descris  patania mamei , zicandu-i ca nu mai vreau ajutor de la ea la teme. Vreau sa le fac singura i-am zis sa vad cum ma descurc?

Am inceput sa mai intreb si pe mama verisoarei mele care era si ea invatatoare , daca a fost correct cum a procedat invatatorul meu. Ea s-a uitat mirata la mine ,  spunandu-mi: daca domnul invatator a procedat asa , inseamna ca a avut un motiv  de te-a lovit cu linia. Fa asa cum ti-a spus. O sa mai vorbim despre asta, insa sa mai cresti putin.

A avut dreptate, au trecut anii de scoala , timp in care am studiat singura, placandu-mi din ce in ce mai mult matematica. In clasa a saptea am anuntat parintii ca eu voi fi profesoara de matematica! Si asta am ajuns! Insa nu a fost sa fie asa pana la pensie ,  cum era moda, caci am plecat in afara tarii, sa  vad si un alt mod de viata. Si am avut destule de  invatat dar si de indurat.  Stiam ca o voi lua de la zero insa  nu m-am dat batuta.

Am  mers la scoli diverse, am deschis propria afacere.   Nu m-am oprit  nici aici. Am  introdus produse BIO romanesti care au inceput sa fie cautate din ce in ce mai mult.  Am inceput sa fac publicitate pe internet . Ceea ce mi s-a parut extraordinar este sansa de a urma on-line un curs de dezvoltare personala , unde am invatat pas cu pas cum sa  promovezi  afacerea  personala in internet pornind de la zero. . Este vorba de cursul  MIB (MENTORSHIP INTERNET BUSINESS) Acest curs este deschizator de drumuri in VIATA TA  , indifferent de varsta pe care o ai.  Daca te intereseaza poti sa faci o vizita aici:

                                    http://www.mibconcept.ro/mibonline/?af_s=4q544132

 O sa ai oricum o descriere mai pe larg a acestui curs minunat in urmatoarele articole , asa incat sa poti  dezvolta si tu propria afacere online la nivel inalt. Nici nu stii ce te asteapta! Multe clipe  frumoase! Nivelul tau spiritual si nu numai, va fi din ce in ce mai ridicat!

 Zilele trecute  am facut o trecere in revista a momentelor importante din viata. Pe neasteptate  mi-a  venit  ideea : Ce minunat ar fi  sa deschid un centru BIO  aici in afara tarii cu produse bio  aduse din Romania!

 Din nou am ajuns la concluzia ca e foarte important sa ai un vis maret si sa actionezi pentru a-l duce la indeplinire.  Sfarsitul unui vis, de fapt va da nastere la un  altul si mai maret. Starea de comoditate in care ne convine sa ne complacem de cele mai multe ori , este de fapt dusmanul numarul unu al dezvoltarii personale. Imi place sa  visez si  sa actionez  pentru  a-mi duce visul la indelinire!

Si tie iti doresc la fel! Oricare va fi visul tau , eu iti voi fi alaturi , prin articolele pe care o sa le scriu  pentru tine in continuare. O sa-ti descriu cu pasi marunti tot ce am invatat despre afaceri, astfel incat, in scurt timp sa poti avea un nou stil de viata ,care sa duca nu doar la implinirea ta  ci si a celor de langa tine. Asa cred eu ca va fi lumea mai buna!

Tu ce parere ai?  Tu la  ce astepti de la  cursul MIB ?

Nu uita :

    poti sa afli informatii despre MIB  aici:

  http://www.mibconcept.ro/mibonline/?af_s=4q544132

 

Daca te intereseaza acest curs inscrie-te in newsletter si vei primi informatii suplimentare, sau scrie-mi un mail.

Scrie-mi te rog parerea ta, ea pentru mine conteaza!

 Cu prietenie,

 Mihaela

 

 

4 comentarii la „Afaceri”

  1. buna ziua,
    ma numesc stefan dragomir,am 66 ani impliniti,acum un an si sapte luni (15 septembrie 2011) am fost operat de cancer,operatie reusita,ma simt………indecent de bine,dar am probleme financiare foarte mari.Avand varsta pe care o am,nimeni nu ma angajeaza,nici o banca nu-mi acorda imprumut.Asta e.
    Cu stima,
    stefan dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *