Masini

Masina mea imi ofera bani!                                                

Draga prietene.

Iata ca a sosit si ziua in care m-am hotarat sa scriu aceste randuri , in speranta ca si tu , care esti  sofer , vei avea o viata mult mai usoara si  vei calatori in siguranta .

In plus , vei avea   mai putine probleme la masina  pe care o conduci. Si nu e doar atat. Nu o sa-ti vina sa crezi,  ca aceasta modalitate de a transforma pierderile in castig, functioneaza foarte bine . Vei castiga bani pentru toate imbunatatirile aduse masini tale.

Am sa-ti  descriu o noua afacere MLM(Multi Level Marketing) , din care  tu ai de castigat , prin evitarea cheltuielilor  neprevazute la masina pe care o conduci. Dar mai bine sa-ti prezint povestea care m-a determinat sa actionez asa.

Acum doi  ani am facut concediul in tara de   Craciun. Am mers  cu masina personala din Grecia  spre Romania aproximativ 2000 km . Am facut primul plin la rezervor in Grecia si unul in Bulgaria care ne-a  ajuns pana acasa  si inca cinci  zile de plimbare.  Drumul a fost bun , in sensul ca nu am avut zapada mare , doar cand ne-am apropiat de Romania am vazut prima ninsoare. Am petrecut foarte bine! Un lucru insa mi-a atras atentia.

Am observat ca de fiecare data cand faceam un plin de benzina  se consuma  mult mai repede decat ma  asteptam. Ce-i drept drumurile noastre nu se compara cu cele din afara. De fiecare data cand faceam un  plin m-a intrebam :”O fi doar drumul de vina sau si benzina?”.

Am discutat acest aspect cu prietenii si ei mi-au spus ca ei cand au iesit in afara consumau mai putin. La o masina noua nu se simtea ata de mult diferenta de consum , insa la una mai veche , “te ustura la buzunar”.

La un moment mi-a venit o idee -Ce ar fi sa fac un plin la rezervorul de benzina  la iesirea din tara, sa vad cat ma tine benzina pe un drum bun? Drumurile bulgaresti sunt  incomparabil mai bune decat  ale noastre. Insa n-a fost sa fie mai bine. Am consumat mult mai repede benzina decat la venire pe aceeasi ruta si cam in aceleasi conditii climaterice. Am facut cam  trei sferturi din drum.

Asa ca  am facut plinul in Bulgaria inca o data si am ajuns pana in Atena. Abia aici am incarcat rezervorul cu benzina . In urma acestei calatorii am ajuns la  concluzia ca  nu doar drumurile sunt mult mai bune fata de la noi dar au si cea mai buna benzina , mult mai buna chiar decat si a grecilor. Atunci m-am intrebat ce e de facut  sa facem economie ?

Asa s-a nascut ideea de a aduce produse  ecologice de inalta calitate din Romania ,  care sa faca viata soferilor mai buna. Ne-am orientat catre produse ecologice care , fie nu sunt aici , fie exista ceva echivalent  aici dar la   preturi foarte mari . Am discutat cu prietenii dupa ce am facut un studiu  al pietei .Am   constatat ca astfel de produse sunt foarte necesare in orice tara  te-ai afla, in special in Romania, unde s-ar face economie foarte mare la bani daca  ar fi utilizate.

M-am documentat in Internet si am gasi ceva nemaipomenit de avantajos!

Iata cateva caracteristiciale unui astfel de produs

: –     datorită proprietăților sale excepționale înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu totul nou, ceea ce numim înnobilator de suprafețe;

–  intră în reacție chimică cu metalele

– înnobilează suprafaţa metalelor împotriva deteriorării şi în condiţii de solicitări extreme; –     asigură lubrifianților condiții ideale de ungere;

–     suprafețele în contact datorită netezimii lor se pot separa ușor cu ajutorul unui film omogen și va scădea considerabil frecarea între aceste suprtafețe.

–     calitățile sale ecologice sunt probate de foarte multe teste;

–     exista asigurare internationala a produselor.

Va prezint avantajele la autoturisme /autocamioane in cazul utilizarii acestor produse ecologice:

1.     cresterea de putere ***************mai mult de 5%kw/c.p.

2.     consum de benzina – motorina ***** 4% economie

3.     consum ulei********************* 40% economie 

4.     interval mare intre schimburi de ulei****in loc de 10.000 km pana  la   20.000 km  

5.     reducerea uzurii la toate piesele metalice in miscare***40% reducere

6.     la mecanismele de propulsie(neautomate)***50% protectie la uzura   PROPIETATI DEOSEBITE:

1.     Creste cu 40% durata de viata a piselor supuse la solicitari mari-ex. : pistoane, compresoare, motoare, etc

2.     cele mai bune propietati de ungere peliculara stabile;

3.     reduce poluarea;

4.     gazele de esapament contin cu 30% mai putine substante toxice; 

5.     la utilizarea produsului se produce cu 50% mai putin ulei uzat;

6.     este  excellent pentru toate motoarele pe BENZINA, DIESEL sau GAZ     Se recomanda aceste produse pretutindeni unde ESTE NECESARA UNGEREA: la  autoturisme, autocamioane, trenuri si metrouri, barci si vapoare, avioane, electrocentrale, sisteme eoliene, in productia industriala, in industria de masini.

Un mare avantaj iti aduce planul de marketing al aceste afaceri MLM in care, pot intra atat personae fizice cat si personae juridice. Planul de marketing ofera o noua posibilitate de acumulare a punctelor :de la inscriere , luna de luna se cumuleaza punctele, fapt care duce la o acumulare rapida de puncte, asta insemnand si bonus cu valoare mare.

Un alt mare avantaj este acela ca se poate schimba masina cu una noua folosindu-te de valoarea  punctelor accumulate. Prin consumul acestor produse ecologice , care sunt la un prêt accesibil , vei contribui si tu la protejarea mediului inconjurator.  

Vrei sa transformi pierderile in castig la masina ta?

Tu, cum contribui la protejarea mediului inconjurator? Tu, ce produse ecologice folosesti la masina ta?

Lasa-mi un comentariu cu parerea ta! Impreuna vom face viata soferilor  mai buna!  

Cu prietenie, Mihaela

16 comentarii la „Masini”

 1. Bun articol.Dar masina mea este *pejos* este fff. ecologica, n are nevoie de nici un carburant!! Singurul lucru pe care nu m i l am dorit vreodata, a fost sa am carnet sau sa onduc o masina!Nu mi plac!In tinerete la scoala la orele de masini am invatat sa conducem tractorul, am avut si carnet de conducere, am mai condus motocicleta unui vecin, si am luat o batuta cu strigaturi de la mama ca m am suit pe motocicleta. Iti doresc numai bine si poate ne vom cunoaste cand vine acasa finul meu cu prietena de Sf, Pasti. Maria Salajan

  1. Buna Maria.
   E foarte sanatos ca mergi pe jos!
   Daca ai vreun prieten cu masina trimite-i site-ul meu , te rog.
   Poate doreste o afcere MLM intre soferi!
   Nu am de unde sa stiu!
   Iti multumesc si te mai astept!
   Cu prietenie ,
   Mihaela

   1. Buna Maria.
    E foarte sanatos ca mergi pe jos!
    Daca ai vreun prieten cu masina trimite-i site-ul meu , te rog.
    Poate doreste o afcere MLM intre soferi!
    Nu am de unde sa stiu!
    Iti multumesc si te mai astept!
    Cu prietenie ,
    Mihaela

 2. Mihaela,
  Articolul tau pare interesant….mi-a starnit putin curiozitatea….
  Sunt ineresat sa stiu despre ce produse vorbesti exact, compania care le produce si cum as putea sa ma documentez mai pe larg daca chiar as dorii astfel de produse sau chiar o colaborare….
  Te felicit ptr articol si astept un raspuns….

 3. Buna seara.Singura masina pe care o am acum, este propriul meu corp. Sunt foarte interesat sa aflu orice informatie pt a-mi updata propriul corp, mai cu seama partea lui superioara, numita creier.

 4. Buna Mihaela.
  Interesant materialul. Pot oferi si eu informatii suplimentare despre job-uri in strainate,anume Cehia – Praga:

  Oferte Joburi Cehia:Praga:calificati,necalificati,cupluri,barbati,femei;

  Locuri de munca in Cehia-Praga si imprejurimi pentru; barbati, femei,cupluri la:
  Constructii,lacatuserie,sudura,fabrici de lemn,agricultura,silvicultura( plantat puieti de brazi), depozite-agroalimentare etc.Cazare asigurata.Cistigurile difera de la un domeniu de activitate la altul.
  Spre exemplu:constuctii;minim 850 euro/luna;lacatuserie-polizatori;minim 850 euro/luna;sudori;minim 900 euro/luna;depozite,agricultura,fabrici de lemn,brutarii,etc,minim 700 euro/luna;Contract de munca: pe perioda de 3 luni,cu posibilitatea de prelungire;cazare asigurata;

  Plecari din :HUSI,BIRLAD,TECUCI,ADJUD,ONESTI,BRASOV,SIBIU,DEVA,ARAD.si alte localitati.

 5. Orice produs care ne ajuta sa facem economie este bine venit , mai ales in vremuri de criza. A trece de la statutul de angajat la cel de mic om de afaceri este o necesitate in ziua de astazi.
  Ce-ai spune de un produs care introdus in rezervorul de carburant (benzina, motorina, GPL, amestecuri de ethanol etc.) te ajuta sa faci o economie de carburant de 15-25%, sa reduci gazele nocive cu peste 70% si sa cresti performantele si durabilitatea motorului? Acesta este catalizatorul ENVIROTABS.
  Detalii pe: http://www.greenfootglobal.com/tableteeco
  sau la 0722806788 ; e-mail: costel_campian@yahoo.com

 6. Utilizez aceste produse si sunt de o calitate exceptionala, prezinta numeroase avantaje.
  Metabond Megasel Plus rezolvă numeroase probleme ce apar întimpul depozitării, transportului și arderii combustibililor. În practică se amestecă motorine de diverse tipuri și proveniențe,ceea ce influențează în mod negativ stabilitatea acestora,ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, laînmulțirea bacteriilor și la scăderea capacității calorice a acestor combustibili. Duzele de injecție colmatate, conducteleinfectate, filtrele și pompele murdare scad randamentul și cresccheltuielile de întreținere. La motoarele diesel sunt frecvente șiproblemele cauzate de coroziune, formarea ruginii, a acizilorprecum și apa în combustibil.

  Metabond Megasel Plus conține componenții valoroși necesaripentru soluționarea eficientă a problemelor enumerate. Datorităefectului de superfinisare a Metabondului, suprafețele care suntîn contact vor asigura o etanșare foarte bună, în acest felputerea motoarelor va crește considerabil, va crește și durata lorde viață. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozareadecvat va crește de asemenea eficiența duzelor de injecție.Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fiîndepărtate din sistem. Megasel Plus arde practic fără cenușă(nu conține metale și substanțe anorganice) este compatibil cutoate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură și nu sepoate extrage din amestec.

  Megasel Plus împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de diesel) și celelalte gaze nocive emise.

  Domenii de utilizare:

  În primul rând este destinat motoarelor diesel cu ardere internă pentru tratarea combustibilului și sistemului de alimentare cu combustibil, inclusiv motoarele diesel cele mai moderne cu injecție directă. Poate fi folosit la turbine diesel, arzătoare cu motorină, motoare diesel cu ardere internă.

  Avantajele folosirii:

  • mărește cifra cetanică cu 8 %

  • înbunătățește arderea, mărește puterea

  • produce o economie de combustibil de 5-15%

  • scade cheltuielile de întreținere, scade uzura

  • scade cantitatea de gaze nocive emise

  • ușurează pornirea la rece

  • unge chiuloasa

  • curăță toate conductele de alimentare cu combustibil

  • împiedică depunerea de calamină

  • dizolvă depunerile de pe supape

  • este anticoroziv, împiedică formarea ruginii, mărește durata de viață a sistemului de alimentare cu combustibil

  • neutralizează acizii

  • împiedică formarea gheții

  • păstrează efectul de control al emisiilor.

  Mod de utilizare:

  La alimentare la fiecare 10 litri de motorină se va adăuga 6-9 ml în rezervor înainte de alimentare. Efectul complet de curățare apare după folosirea a 250 litri de combustibil tratat. Mărirea cifrei cetanice cu 8 % se realizează la adaugarea a 9 ml de Megasel Plus la10 litri de motorină. A nu se folosi la combustibil biodiesel pur! ! La combustibili minerali sau amestecuri cu biodiesel se folosește doar dacă procentajul acestuia nu depășește 10%! Scăderea punctului de soldificare poate fi atinsă prin adaugarea de petrol.

  Termen de garanție: Fără deschiderea ambalajului nelimitat. După deschidere termenul de garanție este 2 ani.

  Atenție:

  Metabond Megasel Plus este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis!

  A se evita contactul cu suprafețele lăcuite sau vopsite!

  Fabricat în: EU

  Ambalaj: 250 ml, 5 litri

  Metabond Megasel Plus rezolvă numeroase probleme ce apar întimpul depozitării, transportului și arderii combustibililor. Înpractică se amestecă motorine de diverse tipuri și proveniențe,ceea ce influențează în mod negativ stabilitatea acestora,ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, laînmulțirea bacteriilor și la scăderea capacității calorice a acestorcombustibili. Duzele de injecție colmatate, conducteleinfectate, filtrele și pompele murdare scad randamentul și cresccheltuielile de întreținere. La motoarele diesel sunt frecvente șiproblemele cauzate de coroziune, formarea ruginii, a acizilorprecum și apa în combustibil.

  Metabond Megasel Plus conține componenții valoroși necesaripentru soluționarea eficientă a problemelor enumerate. Datorităefectului de superfinisare a Metabondului, suprafețele care suntîn contact vor asigura o etanșare foarte bună, în acest felputerea motoarelor va crește considerabil, va crește și durata lorde viață. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozareadecvat va crește de asemenea eficiența duzelor de injecție.Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fiîndepărtate din sistem. Megasel Plus arde practic fără cenușă(nu conține metale și substanțe anorganice) este compatibil cutoate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură și nu sepoate extrage din amestec.

  Megasel Plus împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de diesel) și celelalte gaze nocive emise.

  Domenii de utilizare:

  În primul rând este destinat motoarelor diesel cu ardere internă pentru tratarea combustibilului și sistemului de alimentare cu combustibil, inclusiv motoarele diesel cele mai moderne cu injecție directă. Poate fi folosit la turbine diesel, arzătoare cu motorină, motoare diesel cu ardere internă.

  Avantajele folosirii:

  • mărește cifra cetanică cu 8 %

  • înbunătățește arderea, mărește puterea

  • produce o economie de combustibil de 5-15%

  • scade cheltuielile de întreținere, scade uzura

  • scade cantitatea de gaze nocive emise

  • ușurează pornirea la rece

  • unge chiuloasa

  • curăță toate conductele de alimentare cu combustibil

  • împiedică depunerea de calamină

  • dizolvă depunerile de pe supape

  • este anticoroziv, împiedică formarea ruginii, mărește durata de viață a sistemului de alimentare cu combustibil

  • neutralizează acizii

  • împiedică formarea gheții

  • păstrează efectul de control al emisiilor.

  Mod de utilizare:

  La alimentare la fiecare 10 litri de motorină se va adăuga 6-9 ml în rezervor înainte de alimentare. Efectul complet de curățare apare după folosirea a 250 litri de combustibil tratat. Mărirea cifrei cetanice cu 8 % se realizează la adaugarea a 9 ml de Megasel Plus la10 litri de motorină. A nu se folosi la combustibil biodiesel pur! ! La combustibili minerali sau amestecuri cu biodiesel se folosește doar dacă procentajul acestuia nu depășește 10%! Scăderea punctului de soldificare poate fi atinsă prin adaugarea de petrol.

  Termen de garanție: Fără deschiderea ambalajului nelimitat. După deschidere termenul de garanție este 2 ani.

  Atenție:

  Metabond Megasel Plus este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis!

  A se evita contactul cu suprafețele lăcuite sau vopsite!

  Fabricat în: EU

  Ambalaj: 250 ml, 5 litri
  Pretul in Romania este de 94 Roni
  Poti deveni colaborator ,beneficiezi de reduceri de pret,bonusuri si promovare
  Va recomand cu incredere orice produs al firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *