VARA TARZIE

Wild Flowers Stock Photo

Toamna bate la usa,  sa ne bucuram din plin  de ultimele zile de vacanta!  Atentie insa la excese! Sanatatea , bunul nostru cel mai de pret, nu o putem cumpara cu bani.

Tu ,cum  te simti acum la sfarsitul verii?

Astazi voi continua  incursiunea  privind sanatatea in fiecare anotimp si vom vorbi despre vara tarzie. .

Asa cum te-am obisnuit pana acum, iti voi da informatii generale despre   principalele organe de care e bine sa avem grija in aceasta perioada.

Daca ne referim la energia de tip YIN atunci vei avea grija de SPLINA, iar pentru energia de tip YANG vei avea grija de STOMAC

SPLINA  pastreaza echilibrul intre energiile YIN si YANG, transporta elementele nutritive, controleaza sangele, nivelul de crestere al energiei Q. De aceea., de cate ori splina este obosita, deci cu  energie slaba , va determina  o gandire  greoaie ,  fara  concentrare si fara capacitate de memorare.

Gustul de baza reglementat de splina  este gustul dulce. Asa ca, fii atent la ce si  cate dulciuri mananci!

Poti ajuta splina , finalizand procesul de mineralizare  cu fierul. De asemenea,   prin  masuri de profilaxie , vei consuma  produse antiimflamatoare   pentru splina , ca de exemplu cele pe baza de propolis  in combinatie cu un antibiotic naturist.

Perechea corespunzatoare SPLINEI este  formata din STOMAC si PANCREAS.

Este foarte importanta curatirea stomacului si adoptarea unui stil de viata sanatos,.

NICI INTR-UN CAZ NU SE POATE MANCA INTRE ORELE 19 SI 21 –TIMPUL DE ACTIVITATE MINIMA A STOMACULUI!

Cum poti  ajuta stomacul?  Foloseste produse de curatare , tonifiere si  de reglare a digestiei . Foarte importanta este si curatarea  ficatului, pentru ca el raspunde de calitatea pielii, de aparitia petelor pigmentate, a petelor de varsta, a petelor intunecate, a petelor care raman dupa sarcina..

Palm Tree Stock Photo

Daca  doresti sa  pui in practica sugestiile  scrise aici , poti sa-mi scrii cateva randuri pentru a stabili ce metoda de detoxifiere e mai indicata in cazul tau.

Poti gasi informatii despre produse bio in meniul principal  la optiunea AFACERI  .Daca nu ai bani , poti porni o afacere fara investitie initiala , asa cum am descris in articolul JOBUL TINERILOR ( tot la AFACERI).

Poti  sa-mi scrii si  cateva randuri despre experienta ta in ceea ce  priveste rezultatele obtinute de tine.

Putem si asa  afla unii de la altii despre un mod de viata sanatos!

Iti multumesc ca ma urmaresti si  nu uita ca mai apare un ultim articol in CERCUL SANATATII,  referitor la anotimpul toamna!

Cu mult drag , Mihaela

 Beach With Boat Stock Photo                  Siam Tulip Stock Photo                   Road In A Garden Stock Photo

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *