TERAPII LA DISTANTA

VREI CEVA INEDIT SPRE BINELE TAU SUPREM? CITESTE SI TE POTI  CONVINGE!

Relaxation

        A sosit si ziua in care sa-ti destainui cate ceva din ceea ce fac acum cu mare drag. Stiu ca iti pot fi de mare ajutor. Intai am testat la mine , apoi la cei din jurul meu  si in final am zis : oare la distanta,  cum este sa aplic ceea ce face bine mie , cat si celor din jur?

      Dar sa iti dau cateva informatii  despre ce am folosit in vindecarea celor ce mi-au cerut ajutorul. Este vorba de metoda de  terapie Theta Healing, a carei creatoare este Vianna Stibal.

      Cu siguranta , ai auzit de aceasta tehnica,  iar daca nu ai auzit, exista articole si site-uri dedicate prezentarii acestei tehnici.  Eu am ales sa prezint aceasta tehnica din punct de vedere psihologic.

       In Theta Healing , o sedinta completa incepe cu un interviu pentru cunoasterea pacientului,  care poate dura chiar si 30 minute, urmeaza o serie de sugestii pentru relaxare, apoi o serie de sugestii in functie de problemele declarate la interviu. Sedinta se termina cu un interviu scurt de 10 minute in care se trag unele concluzii.

      In aceasta tehnica nu este vorba de hipnoza, este mult mai mult decat hipnoza, se urmareste ca activitatea cerebrala a pacientului sa ajunga la stadiul similar somnului ( starii de visare ) .

       Nu te speria,  vei fi constient de tot ceea ce se intampla , terapeutul nu poate implanta vreo afirmatie sau nu poate sa solicite ceva ce nu ai convenit in interviul de inceput.

Sun Landscape Stock Photo

      Terapeutul este pregatit si cunoaste metodele de testare si poate verifica daca tu ai atins aceasta stare.

      Pe timpul desfasurarii sedintei terapeutice , cel mai important rol il ai chiar tu.  Poate stii deja ca mintea inconstienta este responsabila de intraga activitate a organismului tau. In aceasta stare Theta esti  condus in mod constient.

      Exista soldati din Legiunea Franceza sau alte trupe speciale , antrenati ca la o simpla comanda mentala sa-si regleze pulsul, bataile inimi, iar cand sunt prinsi ca prizonieri de razboi sau ostatici, sa-si provoace tot printr-o comanda mentala decesul.

      Am dat acest exemplu pentru a te pune putin pe ganduri, sa constientizezi ca mintea inconstienta poate fi controlata de mintea constienta , sa ai grija de ce alegi sa ganddesti,  atunci cand stai linistit pe ganduri, atunci cand esti singur in camera ta in liniste si te auzi doar pe tine.

       Fondatorul Theta Healing- Vianna Stibal , spune ca nu este obligatoriu ca pacientul sa atinga starea theta . Eu spun ca pentru cel putin prima sedinta este necesar ca pacientul sa atinga aceasta stare de receptivitate maxima , traim intr-o lume in care nimeni nu mai crede in nimic, toti vor rezultate rapide si daca se poate si pozitive.

      Tu ca  pacient  care vii  la mine cu  un sistem de convingeri si credinte cu totul deformat- spun asta pentru ca altfel nu ai veni la mine –  e bine ca  pentru prima sedinta sa atingi starea theta constient , deoarece asa se scurteaza sirul de sedinte care te-ar secatui financiar si se usureaza procesul de implantare al sugestiilor afirmative.

       Tot in timpul sedintei terapeutice, terapeutul va actiona holistic , simultan  cu sugestiile , dar cel mai important este ca vei invata , dupa cel mult doua sedinte sa lucrezi singur si fara sa mai apelaezi la terapeut.

       Prin aceasta metoda de terapie,  vei constientiza ca si tu ai capacitatea de a-ti elimina limitarile,  pe care le avem fiecare dintre noi intr-o mai mica sau mai mare masura.Toate aceste  limitari pe care  specia umana le-a adunat de-a lungul secolelor la nivel fizic,emotional, mental si spiritual pot fi eliminate acum pe parcursul unei singure vieti aplicand Theta Healing.

Te astept cu drag, sa reparam  ceea ce tot noi am stricat !

Tu ce stii despre terapiile energetice?

Daca vrei sa afli ce cum s-au simtit cei carora le-am  facut asemenea terapii ,  poti discuta pe  Facebook cu Ecaterina Cati sau Ioan Nelu. Sunt doua persoane pe care le-am cunoscut pe Facebook. In curand vei putea vedea si o pagina noua cu marturii despre terapiile facute la distanta.

Vrei sa stii ce ai fost in alta viata , care e rostul tau pe Pamant, sau cum rezolvi problemele din alte vieti? Suna in Romania la DORIN ,  telefon: 0764864899

Pentru detalii suplimentare scrie-mi mail la adresa : terapiimiha@yahoo.com

Ma gasesti si pe Facebook :  mihaela.botez.73

 Daca ti-a placut articolul trimite si la prieteni , niciodata nu se stie cum e sanatatea omului !

Cu mult drag, Mihaela

4 comentarii la „TERAPII LA DISTANTA”

  1. Buna Mihaela!
    Ma bucur ca ai scris acest articol, deoarece sunt multe persoane care si-ar dori sa beneficieze de astfel de terapii si nu stiu cum sa o faca.
    Eu personal am fost foarte incantata dupa o astfel de terapie si pot spune ca de atunci viata mea s-a schimbat.
    Atunci cand iti dai seama cate de putin informati suntem, ….. cat de frumoasa este viata si cat de complicata o facem ……. of doamne trimite-ne lumina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *