Afla de ce e bine sa utilizezi RESVERATROL!

Black grape - stock photo

„Bucătăria bună şi vinul bun este paradisul pe pământ.”
                                                                                     Henric IV

Draga prietene.

Doresc ca si acest articol sa  iti aduca lumina in rezolvarea multor probleme de sanatate. Spun asta , pentru ca produsul pe care il descriu aici il foloseste  prietena mea Ioana ,  de mai bine de o  luna de zile si sunt efecte vizibile. Imediat dupa sarbatori m-a vizitat prietena mea Ioana , sa imi spuna ca a fost la doctor , deoarece are un lipom.

  Nu e dureros , e de marimea unei nuci si  o cam jeneaza acum la miscarea mainii , caci e chiar sub brat si devenise foarte tare.

Ea lucreaza la  fabrica unde face zilnic multe miscari cu mana si rapide. Doctorul i-a zis ca se poate elimina prin operatie, care e foarte usoara. Ea insa se teme de operatie si a auzit ca cineva a folosit pentru asa ceva un produs de la mine numit  Resveratrol si a rezolvat si aceasta problema .

I-am povestit cate ceva despre acest produs si nu a mai stat pe ganduri caci vazuse la cealalta persoana efectul tratamentului.

A venit aseara  foarte bucuroasa, dupa aproape o luna de tratament si mi-a aratat cum se reduse  destul de mult din lipom , il  simtea acum moale.

Cum nu-mi place sa tin secret detaliile despre produsele BIO folosite, iti dau si tie acum cateva detalii, poate vreodata vei dori preventiv sa-l iei deoarece e un foarte puternic  antioxidant.

Asa ca m-am documentat si uite ce am gasit raspuns la cateva intrebari.

Ce este resveratrol?
Resveratrol se găseşte în vin şi struguri şi este un antioxidant natural. Au fost relevate un număr mare de efecte benefice asupra sănătăţii, cum ar fi cel anticancer, antiviral, neuroprotector, anti-inflamator; contribuie de asemenea la prelungirea vieţii.

Resveratrol se găseşte în pieliţa strugurilor roşii şi ca şi componentă a vinului roşu. Prezenţa acestuia în vin poate explica “paradoxul francez” şi anume faptul că incidenţa bolilor cardiovasculare este relativ redus în sudul Franţei, unde bautura favorită este vinul, în ciuda dietei bogate în grăsimi saturate.
Resveratrol este o componentă de protecţie produsă de strugurii roşii şi de câteva alte plante împotriva paraziţilor. În trecut vinul roşu conţinea 8-10 mg resveratrol pe litru, acum din păcate în vinul produs nu mai există aproape deloc resveratrol, din cauza utilizării intensive a pesticidelor.

Am reuşit să găsim o sursă farmaceutică de resveratrol, extras direct din stugurii roşii, care reţine natural toate componentele active: : polifenol, flavonoide, anthocyanidine şi oligoproanthocyanidine (OPCs). Acesta e apoi îmbogăţit cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum. Resveratrol este fără îndoială cel mai eficient şi cel mai bine studiat fitonutrient pe care îl puteţi folosi pentru menţinerea şi protejarea sănătăţii.
De ce trebuie să luam resveratrol?


Resveratrol este o soluţie extraordinară pentru multe probleme de sănătate cauzate de îmbătrânire:
– Sănătatea inimii: Organizaţia Mondială a Sănătăţii sugerează că doar resveratrol reduce riscul cardiovascular cu 40%. Resveratrol este mai eficient decât vitamina E, protejând împotriva unui spectru larg de radicali liberi pentru prevenirea oxidarii LDL (colesterolului rău). Inhibă agregarea plăcilor prin blocarea acţiunii factorilor de agregare. Susţine producţia de oxid nitric, care relaxează şi dilată arterele. Reduce nivelul de trigliceride şi colesterol precum şi agenţii hipertensivi.
– Prevenirea cancerului: Resveratrol este singurul produs natural care în mod evident opreşte dezvoltarea celulelor canceroase în diverse stadii: un studiu publicat în prestigioasa revistă “Science” arată că resveratrol blochează proliferarea celulelor canceroase în timpul a trei stadii importante de dezvoltare.

Un experiment în care a fost administrat resveratrol unor soareci pe o perioadă de 18 săptămâni a demonstrat o reducere a tumorilor de piele cu 98%! Resveratrol distruge celulele canceroase indiferent dacă sunt oestrogen-dependente, sau au gena p53.

Un studiu din Austria arată că resveratrol previne câteva tipuri de cancer, printre care metastaza la oase. Alte studii au demonstrat ca în unele cazuri îmbunătăţeşte eficienţa chimioterapiei. Poate deasemenea să blocheze efectul cancerigen al unei diete bogate în acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente, resveratrol protejează şi nu distruge celulele sănătoase. Acţiunea sa anticancerigenă este diversificată, puternică şi sofisticată.
– Sănătatea creierului: studii preliminare arată că resveratrol, singur sau în combinaţie cu alţi antioxidanţi, protejează creierul împotriva stresului oxidativ. Stresul oxidativ este cunoscut ca având un rol major în cele mai multe boli neurodegenerative.
– Imflamaţiile: un studiu efectuat în China a demonstrat recent că, injectat imediat după rănire, resviratrol este la fel de eficient ca şi medicamentul Prednison în protejarea împotriva inflamării măduvei spinării, dar cu avantajul adiţional al protecţiei antioxidante. Un studiu efectuat pe şobolani cărora le-a fost administrat resveratrol pentru 21 de zile, a arătat o îmbunătăţire a prognozei şi o reducere a efectelor permanente ale atacului cerebral.
– Longevitate: conform unui studiu al “Harvard Medical School”, resveratrol activează o genă a longevităţii în drojdia de bere şi creşte speranţa de viaţă cu 70%! Acţionează în acelaşi fel ca şi reducerea caloriilor (singura modalitate demonstrată ştiinţific pentru creşterea longevităţii) prin activarea genelor SIR. Cercetările de până acum s-au limitat la drojdie, muşte şi nematode, dar şi corpul omenesc posedă aceste gene.

Produsul nu este doar un bun antioxidant , de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotina,de 50 ori mai puternic decat vitamina E si de 20 ori decat Vitamina C, Vitamina A, seleniul si zincul. Este recomandat bolnavilor de inimă, diabeticilor, bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani,  în tratamentul bolilor tumorale neaparat.
Resveratrol este cel mai eficient şi cel mai bine studiat fitonutrient pentru menţinerea şi protejarea sănătăţii.

„A şti să bei vin este o adevărată ştiinţă.”                  Voltaire

Ca o concluzie , acest produs are multiple proprietati:
– inhibă apariţia, propagarea şi dezvoltarea cancerului;
– este un puternic antioxidant, 100% natural, protejează ADN-ul(reface structura genelor afectate, impiedicand astfel mostenirea diabetului si a tensiunii);
– reface nivelul de gluthathione (cel mai important antioxidant al nostru);
– are rol protector împotriva formării cancerului de colon;
– poate proteja împotriva cancerului de prostată;
– activează ca un fitoestrogen benefic;
– reduce oxidarea LDL (colesterolul rău);
– ajută la vindecarea rănilor de piele, mentine elasticitatea pielii, impiedica imbatranirea premature,reintinereste pielea imbatranita;

– antiinflamator si antibacterian, are effect antialergic, distruge histamine;

– creste imunitatea organismului impotriva stresului, imbunatateste  vederea si capacitatea memoriei;

– scade nivelul de glicemie si este foarte bun in cazul afectarii retinei la diabetici si la cei care sufera de tensiune.

Fii atent atunci cand cumperi resveratrol la compozitia(concentratia) capsulei Acest produs apare nu neaparat sub denumirea RESVERATROL!

IMPORTANT :

Nu exista CONTRAINDICATII absolute!(A se administra cu precautie la gravide si femeile care alapteaza , iar copiilor cu varsta de pana la 10 ani-sub supravegherea medicului).

Se administreaza la activitatea maxima a meridianului organului in cauza!

Tu ce parere ai despre acest produs?

L-ai folosit cumva? Daca da, astept sa impartasesti cu noi experienta ta!

Il poti folosi cu incredere pentru detoxifiere. Pentru informatii suplimentare astept sa-mi scrii!

Daca ti-a placut acest articol , imi poti acorda un vot (Share, Like) pentru a afla si prietenii tai despre acest produs.

Cu mult drag,  Mihaela

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *